Energetski izdelki

Če ste starš, potem veste kako pomemben je otroški spanec pa ne samo otroški, tudi vaš. Energetski izdelki Vilinka Jasminka vam omogočajo, da se zjutraj zbudite spočiti, produktivni, polni energije ter pripravljeni na nov dan.

Na nespečnost pri otrocih vpliva več dejavnikov od osnovnih fizioloških do zdravstvenih, psiholoških in vzrokov na energetski ravni. Za slednje je nastala serija energetskih izdelkov, ki pomagajo uravnavati energije in na naraven način ugodno vplivajo na otroka. Pri otrocih, ki se ponoči pogosteje zbujajo, izdelek z odtisnjenim energetskim simbolom deluje tako, da otroka pomiri, mu daje občutek varnosti in ugodja ter pripomore h kvalitetnejšemu spanju. Novorojenčkom pomaga, da se lažje in hitreje navadijo na svet okoli sebe. Prav vsi malčki, ki uporabljajo energetski izdelek pa so deležni energijske podpore in ljubezni na najfinejših ravneh.

Poseben simbol, ki se ga tiska ročno na vsak izdelek posebej je oblikovala Janja Priveršek. Informacijsko energijski zapis pa je ustvarila slovenska priznana bioterapevtka Neli Rep. Izdelki za otroke so namenjeni vsem malčkom, saj sta njihova stranska učinka ljubezen in občutek varnosti.

Med izdelki za otroke najdete energetske odejice, ninice ter bodije.

> ENERGETSKI IZDELKI VILINKA JASMINKA

“Kjer je ljubezen, tam je pot!”

Na voljo so tudi energetske podloge za živali. Te nudijo vašemu štirinožnemu prijatelju kakovostno energetsko podporo in so namenjene prav vsaki živali. Energetska podloga doprinese k boljšemu počutju, je odlična pomoč pri okrevanju obolelih živali, pri nemirnih in plahih živalih ter krepi vez med lastnikom ter njegovim štirinožnim prijateljem. Podloga je narejena tako, da ustreza vsakemu ležišču in je prenosljiva, zato jo lahko uporabimo na več ležiščih.

> ENERGETSKE PODLOGE