Za otroke

Ideja o energetskih izdelkih za otroke je nastala zaradi nespečnosti vse več malčkov. Ob iskanju vzrokov, sem ugotovila, da na spanje malčkov vpliva več dejavnikov. Eden od njih se pojavi na energijski ravni kot pomanjkanje občutka varnosti, zato otroci ne morejo zaspati in spati sami, ampak rabijo bližino enega od staršev. Na podlagi tega zavedanja, je nastal energetski simbol z informacijskim zapisom na energijski ravni, ki na otroka deluje pomirjujoče, mu daje občutek varnosti in ugodja, posledično pa se otrok ponoči manj zbuja in spi bolj mirno in kvalitetno.

Energetski izdelki niso namenjeni le malčkom, ki slabo spijo, ampak prav vsakemu otroku, saj so njihovi stranski učinki ljubezen, občutek varnosti, ter ugodje.

Simbol rože, na sprednji strani odejice, je odtisnjen s tehniko sitotiska in se ga tiska ročno na vsako odejico posebej.

Otrok je na prvem mestu, zato mu omogočite podporo, ki jo nudijo energetski izdelki. Ti so tudi odlično darilo ob rojstvu otroka, saj so zaradi svojega blagodejnega učinka namenjeni prav vsakemu malčku. Z energetskim zapisom je na voljo tudi otroški bodi ter bombažne ninice z različnimi motivi.

NOVO: sedaj lahko energetsko odejico personalizirate tako, da na njo izvezemo ime vašega otroka.

100% bombaž

Vsi izdelki so iz 100% naravnega bombaža.

Energetski zapis

Potrjen s strani vrhunske bioterapevtke Neli Rep.

Idealno darilo

Le kaj je lahko lepšega kot darilo, ki energetsko podpre otroka

Narejeno z ljubeznijo

Vsi izdelki so narejeni z ljubeznijo in željo po pomoči posameznikom.

Energetski izdelki
za vsakogar

Ponudba unikatnih, po meri narejenih energetskih odejic, za najmlaše pa tudi energetski bodiji, ki pozitivno delujejo na otroke in jih pomirajo.
Preglejte ponudbo energetskih izdelkov in podprite svoje najdražje z ljubeznijo

%
Bombaž
+
Zadovoljnih strank
%
Zadovoljstvo na nakup