jasmina zakaj to počnem
Jasmina Juvan, vilinka-jasminka.si

O meni - Vilinka Jasminka

Sem mama dvema hčerkama in verjamem, da okoli nas obstaja nekaj več, kot lahko vidimo. Saj veste, že Mali princ je rekel, da je bistvo očem nevidno. Večkrat sem si že uspela dokazati, da je temu res tako, ker gledati moramo s srcem, le tako bomo ostali na svoji pravi poti.
V posel sem združila svoje veselje do šivanja in znanje o karmični diagnostiki. Nastajajo energetski izdelki za otroke, živali ter unikatne okrasne blazine za posebne priložnosti. Trenutno se izobražujem za bioterapevtko po metodi karmične diagnostike pri priznani slovenski bioterapevtki Neli Rep ter izvajam reiki terapije po Usui Shiki Ryoho sistemu.
Čas je, da se iz kokona razvijemo v metulje najrazličnejših barvnih odtenkov in široko razpremo krila obilja na vseh ravneh.
“Kjer je ljubezen, tam je pot!”

Energetska odejica je namenjena vsem malčkom, saj sta njena stranska učinka ljubezen in občutek varnosti. Vsebuje informacijski zapis, ki na otroka deluje pomirjujoče, posledično pa se otrok ponoči manj zbuja in spi bolj mirno in kvalitetno.

Energetski bodiji so narejeni iz kvalitetnega 100% bombaža. Bodiji so primerni za dojenčke in manjše otroke. Vsebujejo informiran energetski vzorec, ki na otroka deluje pomirjujoče, posledično pa se otrok ponoči manj zbuja in spi bolj mirno in kvalitetno.

Energetska podloga za živali nudi vašemu štirinožnemu prijatelju kakovostno energetsko podporo in je namenjena prav vsaki živali. Doprinese k boljšemu počutju, je odlična pomoč pri okrevanju obolelih živali, pri nemirnih in plahih živalih ter krepi vez med lastnikom ter njegovim štirinožnim prijateljem.

Kaj pravijo drugi?

Pri svojem delu vedno stremim k zaupanju in dobremu odzivu svojih strank. Zato zelo cenim vsako vaše mnenje in se nanj z veseljem odzovem. Pa naj bo to kritika ali pohvala, hvala za vaš čas in izraženo mnenje.“Vilinka Jasminka”

Matej L.

Ajda že od malih nog noče spati sama, čeprav je v najini postelji. Energetska odejica ji je zelo pomagala, hvala Jasmina.

Barbara B.

Energetska odejica je super, hčerkica se ob njej počuti varno, sproščeno.

Iris M.

Spanec mi veliko pomeni, zato sem res vesela energetske rešitve in tvojih izdelkov. Hvala.