Energetska ninica – roza

44.90

Energetska ninica je namenjena vsem malčkom, saj sta njena stranska učinka
ljubezen in občutek varnosti. Vsebuje informacijski zapis, ki na otroka deluje
pomirjujoče, posledično pa se otrok ponoči manj zbuja in spi bolj mirno in kvalitetno.

Po želji, lahko dodate ime otroka, zapišite ga spodaj pri naročilu.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Energetska ninica – ljubezen za vsakega malčka

Ninica za miren sen vašega malčka vsebuje informiran energetski zapis, ki na otroka deluje pomirjujoče in mu daje občutek varnosti ter ugodja. Posledično pa se otrok ponoči manj zbuja in spi bolj mirno in kvalitetno.
Simbol rože, na sprednji strani odejice, je odtisnjen s tehniko sitotiska in se ga tiska ročno na vsako ninico posebej. Zgornja stran odejice, ki jo ima otrok ob sebi, je iz 100% bombaža, spodnja pa iz prijetno mehkega flisa, ki ga zaradi svoje mehkobe in toplote otroci hitro vzljubijo.

Energetska ninica pomaga uravnavati energije in na naraven način ugodno vpliva na otroka. Energije se popravljajo. Pri otrocih, ki se ponoči pogosteje zbujajo, ninica deluje tako, da otroka pomiri in pripomore h kvalitetnejšemu spanju. Novorojenčkom na primer pomaga, da se lažje in hitreje navadijo na svet okoli sebe, prav vsi, ki uporabljajo energetsko ninico, pa so deležni energijske podpore in ljubezni na najfinejših ravneh.

Uporaba: Energetsko ninica se uporablja, ko gre otrok spat. Lahko jo položimo pod njega, lahko ga z njo pokrijemo, pomembno je, da ima ninico v svoji bližini. Izdelek ni občutljiv za pranje v pralnem stroju, vendar ga zaradi obstojnosti barv peremo na največ 40 stopinj.

Uporaba: Izdelek ni občutljiv za pranje v pralnem stroju, vendar ga zaradi obstojnosti barv peremo na največ 40 stopinj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energetska ninica – roza”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Morda vam bo prav tako všeč…