Energetska odejica – svetlo zelena

39.90

Energetska odejica je namenjena vsem malčkom, saj sta njena stranska učinka
ljubezen in občutek varnosti. Vsebuje informacijski zapis, ki na otroka deluje
pomirjujoče, posledično pa se otrok ponoči manj zbuja in spi bolj mirno in kvalitetno.

Kategorija:

Opis

Energetska odejica – ljubezen za vsakega malčka

Energetska odejica za miren sen vašega malčka vsebuje informacijski zapis, ki na otroka deluje pomirjujoče, mu daje občutek varnosti in ugodja, posledično pa se otrok ponoči manj zbuja in spi bolj mirno in kvalitetno.
Simbol rože, na sprednji strani odejice, je odtisnjen s tehniko sitotiska in se ga tiska ročno na vsako odejico posebej. Zgornja stran odejice, ki jo ima otrok ob sebi, je iz 100% bombaža, spodnja pa iz prijetno mehkega flisa, ki ga zaradi svoje mehkobe in toplote otroci hitro vzljubijo.

Pomaga uravnavati energije pri otroku in na naraven način ugodno vpliva na otroka. Energije se popravljajo. Pri otrocih, ki se ponoči pogosteje zbujajo, odejica deluje tako, da otroka pomiri in pripomore h kvalitetnejšemu spanju. Novorojenčkom na primer pomaga, da se lažje in hitreje navadijo na svet okoli sebe, prav vsi, ki uporabljajo energetsko odejico pa so deležni energijske podpore in ljubezni na najfinejših ravneh.

Uporaba: odejico uporabljamo, ko gre otrok spat. Lahko jo položimo pod njega, lahko ga z njo pokrijemo, pomembno je, da ima odejico v svoji bližini. Izdelek ni občutljiv za pranje v pralnem stroju, vendar ga zaradi obstojnosti barv peremo na največ 40 stopinj.

Uporaba: Izdelek ni občutljiv za pranje v pralnem stroju, vendar ga zaradi obstojnosti barv peremo na največ 40 stopinj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Energetska odejica – svetlo zelena”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Morda vam bo prav tako všeč…