Podloga za živali – modra

39.90

Doprinese k boljšemu počutju, je odlična pomoč pri okrevanju obolelih živali, pri nemirnih in plahih živalih ter krepi vez med lastnikom ter njegovim štirinožnim prijateljem.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Energetska podloga za živali nudi vašemu štirinožnemu prijatelju kakovostno energetsko podporo in je namenjena prav vsaki živali. Doprinese k boljšemu počutju, je odlična pomoč pri okrevanju obolelih živali, pri nemirnih in plahih živalih ter krepi vez med lastnikom ter njegovim štirinožnim prijateljem. Izdelana je iz 100% bombaža, ki je enostaven za uporabo in vzdrževanje. Narejena je tako, da ustreza vsakemu ležišču in je prenosljiva, zato jo lahko uporabimo na več ležiščih. Energijsko informacijski simbol, na sprednji strani odejice, je odtisnjen s tehniko sitotiska in se ga tiska ročno na vsako podlogo posebej. Živali namestimo energetsko podlogo v ležišče, oziroma na mesto, kjer ponavadi spi.

Uporaba: Izdelek ni občutljiv za pranje v pralnem stroju, vendar ga zaradi obstojnosti barv peremo na največ 40 stopinj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podloga za živali – modra”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Morda vam bo prav tako všeč…